Summer Challenge

Deelnemen

Summer Challenge Zo doe je mee

De Summer Challenge 2015 werd gereden tussen 25 mei en 19 juni 2015. Volgend jaar is er een nieuwe editie. Bekijk het wedstrijdverslag hieronder.

Spelregels

Summer Challenge Wedstrijdreglement
& spelregels

Met de Bike to Work-wedstrijd motiveren we Belgische werknemers om de fiets te gebruiken in woon-werkverkeer. Fietsen in combinatie met auto, tram, bus of trein komt ook in aanmerking.

De wedstrijd start op maandag 25 mei en loopt tot en met vrijdag 19 juni 2015. Een maand lang plezier geeft gegarandeerd resultaat: een betere conditie en concentratie!

Deelnemers kunnen van 20 april tot en met 22 mei, middernacht een team oprichten of versterken.

Prijzen

Summer Challenge Winnaars
& Prijzen

Partners

Summer Challenge Partners

Partners voor de Bike to Work Summer Challenge:

Eindstand

Summer Challenge Eindstand
challenge 25 %
aantal teams 45
challenge 50 %
aantal teams 133
challenge 75 %
aantal teams 301
challenge 100 %
aantal teams 131

Kijk in het overzicht met alle teams waar jouw team staat. Het overzicht is alfabetisch gesorteerd per onderneming. Bekijk de volledige tussenstand.

1. Meer winst met de fiets

 
Fietsende werknemers zijn minder vaak ziek, bouwen meer weerstand op en zijn fitter en alerter. Gemiddeld blijven fietsers een dag per jaar minder thuis wegens ziekte dan hun niet fietsende collega's. Uit een recent onderzoek van de Nederlandse kennisorganisatie TNO blijkt dat werkgevers die fietsen naar het werk stimuleren 27 miljoen euro per jaar helpen besparen. Gezonde werknemers, gezonde bedrijven!

 

Bedrijven die van fietsen een punt maken, besparen geld nog op tal van andere vlakken:

 
Parkeerkosten

De investeringen op het vlak van parkeervoorzieningen zijn veel lager voor fietsen dan voor auto's: tien fietsen nemen de plaats van één wagen. Minder gereserveerde parkeerplaatsen in parkeergarages, of minder benodigde bedrijfsruimte leiden tot aanzienlijke besparingen.

Beter bereikbaar

Fietsende werknemers veroorzaken geen files zodat het bedrijf beter bereikbaar is voor klanten en leveranciers.

Time is money

Fietsers komen minder te laat op het werk vermits ze zelden of nooit vastzitten in de file.

Gezond imago

Gezonde werknemers stralen dit af op hun bedrijf en ondersteunen het gezond imago van hun werkgever. Bike to Work is dus niet alleen gezond voor werknemers maar ook voor het bedrijf zelf.

 

 

 Volgend voordeel >

 

Login

Summer Challenge 2015