Summer Challenge

Prijzen

Partners

Tussenstand

challenge 25 %
aantal teams 42
challenge 50 %
aantal teams 101
challenge 75 %
aantal teams 273
challenge 100 %
aantal teams 111

Volg hier vanaf maandag 23 mei de situatie van alle deelnemende teams op de voet. Kijk in het overzicht met alle teams waar jouw team staat. Het overzicht is alfabetisch gesorteerd per onderneming. Bekijk de volledige tussenstand.

1. Meer winst met de fiets

 
Fietsende werknemers zijn minder vaak ziek, bouwen meer weerstand op en zijn fitter en alerter. Gemiddeld blijven fietsers een dag per jaar minder thuis wegens ziekte dan hun niet fietsende collega's. Uit een recent onderzoek van de Nederlandse kennisorganisatie TNO blijkt dat werkgevers die fietsen naar het werk stimuleren 27 miljoen euro per jaar helpen besparen. Gezonde werknemers, gezonde bedrijven!

 

Bedrijven die van fietsen een punt maken, besparen geld nog op tal van andere vlakken:

 
Parkeerkosten

De investeringen op het vlak van parkeervoorzieningen zijn veel lager voor fietsen dan voor auto's: tien fietsen nemen de plaats van één wagen. Minder gereserveerde parkeerplaatsen in parkeergarages, of minder benodigde bedrijfsruimte leiden tot aanzienlijke besparingen.

Beter bereikbaar

Fietsende werknemers veroorzaken geen files zodat het bedrijf beter bereikbaar is voor klanten en leveranciers.

Time is money

Fietsers komen minder te laat op het werk vermits ze zelden of nooit vastzitten in de file.

Gezond imago

Gezonde werknemers stralen dit af op hun bedrijf en ondersteunen het gezond imago van hun werkgever. Bike to Work is dus niet alleen gezond voor werknemers maar ook voor het bedrijf zelf.

 

 

 Volgend voordeel >