Bike to Work verwent winnaars Summer Challenge 2019

Bike to Work verwent winnaars Summer Challenge 2019

Foto: teams Stoofvlees en Cancellara Boys met sponsors en Bike to Work-medewerkers

Bike to Work trakteerde de winnaars van de Summer Challenge op een luxueus verwenmoment voor hun team, i.s.m. sponsors Bosch eBike Systems en B2Bike fietsen voor bedrijven.
 
Bike to Work
De leden van team Stoofvlees bij Stad Sint-Niklaas, winnaars in de 100%-categorie, en team Cancellara Boys van BNP Paribas Fortis, winnaars in het nieuwelingen klassement, maakten een fietstocht met eBikes doorheen het Scheldeland. De teams ontmoetten elkaar voor een meet & greet met Bike to Work en de sponsors in Estaminet d’Oude Poort te Hingene. De overwinning werd gevierd met champagne en finger food. In een gemoedelijke sfeer wisselen ze fietservaringen en tips uit. 
 
Bike to Work
André, de teamleider van de Cancellara Boys, neemt al 10 jaar deel aan de Summer Challenge. Met jaarlijks zo’n 8000 km op de teller naar en van het werk wist hij zijn jonge teamgenoot Sam warm te maken om voor de eerste keer mee te fietsen, met succes! 
 
Rebecca en Bart van team Stoofvlees bleken man en vrouw te zijn. Bart bedacht de opvallende teamnaam. Rebecca haalde de overwinning binnen met haar antwoord op de schiftingsvraag ‘Hoeveel km reden alle deelnemers aan de Summer Challenge 2019 samen?’. 

 
Bike to Work
Moment suprême was een bezoek aan fietsenhandel Van Straeten te Bornem waar elk teamlid een bedrag van €250 kon uitgeven.

Rebecca en Bart gingen naar buiten met een nieuwe fiets voor hun dochter. Sam vond zijn gading in een ruime selectie fietssloten voor familie en vrienden en André investeerde zijn budget in degelijke fietsuitrusting voor onderweg
 
Het prachtige fietsweer maakte het feest compleet.
 


 
Bike to Work is het fietsmotivatieprogramma van de Fietsersbond