Fietspunten koppelen aan bedrijfseigen voordelen

De bedrijfseigen voordelen zijn een unieke manier om uw appreciatie te tonen aan alle fietsende medewerkers. En om nog niet fietsende collega’s te motiveren ook op de fiets naar het werk te komen.

U hebt als werkgever de mogelijkheid de fietspunten te koppelen aan bedrijfseigen voordelen. Dat kan op 2 manieren.

Eigen partners

U kiest zelf met welke partners u samenwerkt.

Eigen voordelen in samenwerking met AS Adventure

Dit zijn waardebonnen van AS Adventure of producten die AS Adventure aanbiedt, bijvoorbeeld een fietstas met uw logo erop.
De bedrijfseigen voordelen worden door ons online gezet. Ze komen bovenaan de bestaande woordenlijst en zijn enkel zichtbaar voor fietsende werknemers van uw onderneming of organisatie.

De service is inbegrepen in uw jaarlijkse deelnameprijs aan Bike to Work. De onderhandelingen en afspraken met door u zelf uitgekozen voordelenpartners dient u wel zelf te doen.

Interesse of meer informatie nodig over de bedrijfseigenvoordelen?

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op.

Een werkgever getuigt...

Luc Van Praet

Luc Van Praet

FBNL SMO Finance - Procter & Gamble
Begin 2014 besloten we als werkgever fietsen naar het werk extra aan te moedigen. Door de samenwerking met Bike to Work en AS Adventure kunnen onze werknemers nu 50 fietspunten verzilveren voor een AS Adventure aankoopbon van € 25,-. Dit motiveert hen om te starten met fietsen of vaker te fietsen. Als bedrijf krijgen we er energieke werknemers bij die bovendien bijdragen aan een lagere CO2-uitstoot en verbetering van de mobiliteit in de omgeving van ons kantoor.”
Bike to Work is het fietsmotivatieprogramma van de Fietsersbond