Bike to Work Assistance: eerste hulp bij fietspech

Ik ben werkgever

Laat uw werknemers zorgeloos naar het werk fietsen met de Bike to Work Assistance. Bij fietspech volstaat één telefoontje naar de alarmcentrale en alle soorten pech worden verholpen door gespecialiseerde wegenwachters. Als de fiets niet meer te herstellen is, brengt de wegenwachter uw werknemer naar het werk of naar huis.

Bike to Work biedt u deze fietsbijstand aan tegen interessante voorwaarden. Uw werknemer krijgt namelijk 24 op 24 en 7 op 7 assistance voor slechts 30 euro (individueel) of 55 euro (voor het hele gezin). Momenteel zijn enkel groepsaankopen mogelijk.

Ik ben werknemer

Neemt je werkgever deel aan Bike to Work en beschik je over een persoonlijke account, spreek dan de Bike to Work-coördinator van jouw onderneming aan. Je krijgt een jaar pechverhelping in België 24 op 24 en 7 op 7 voor 30 euro. Het hele gezin zorgeloos op de fiets kan voor 55 euro.

Jammer genoeg kunnen we momenteel geen individuele aankopen van Bike to Work Assistance registreren. Aankoop en facturatie dienen momenteel te gebeuren via een deelnemende Bike to Work-onderneming. In de toekomst wordt individuele aankoop wel mogelijk.

Interesse of meer informatie nodig over de Bike to Work Assistance?

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op.

Wenst u telefonisch contact op te nemen?

Neem dan contact op met Dieter Snauwaert via 0497/12 28 93.

Een Bike to Work assistence-gebruiker getuigt...

Eric Weckx beschikt sinds juni 2015 over een Bike to Work Assistance. Een jaar later rijdt hij op een zonnige zomeravond lek.
Eric Weckx

Eric Weckx

Medewerker bij HR-dienstverlener SD Worx
“Bij mooi weer fiets ik regelmatig naar het werk en in m’n vrije tijd. Mijn woon-werktraject is 8 kilometer enkel, een halfuur fietsen. Enkele kilometers voor ik thuis arriveer, val ik plat dan is het fijn te weten: wat me ook overkomt, ik word zeker geholpen.”
Bike to Work is het fietsmotivatieprogramma van de Fietsersbond