Bike to Work

Bereken de deelnameprijs voor je bedrijf

Bike to work is een betalend programma. De deelnameprijs wordt berekend op basis van het aantal werknemers in je bedrijf of organisatie.

 Geef het aantal werknemers in en bereken jullie deelnameprijs voor 1, 2 of 3 jaar. Geniet van een korting bij een meerjarige deelname (-15% bij 3 jaar). Werkgevers die een vzw-statuut hebben, kunnen genieten van een korting van 25%. Werkgevers die aangesloten zijn bij 'Slim naar Antwerpen' genieten van een korting van 15% op de deelnameprijs in 2021.

Aantal werknemers? (> 5000 vraag offerte op maat)

Non-profit

1 jaar

  

2 jaar

Korting: 7.5 %

3 jaar

Korting: 15 %
Bike to Work

Cycle Friendly Employer Certification

Een Europese erkenning voor uw fietsvriendelijk bedrijf? Vraag Cycle Friendly Employer Certification aan. 

De ‘Cycle Friendly Employer’-certificates of CFE-certificates zijn de Europese labels voor fietsvriendelijke bedrijven. Ze worden uitgereikt in 10 Europese landen, waaronder België.

CFE-certification erkent de inspanningen van uw bedrijf om werknemers naar het werk te laten fietsen. Een CFE-certificate behalen, maakt uw fietsinvesteringen zichtbaar voor de buitenwereld. Met een CFE-certificate onderscheidt uw bedrijf zich als een duurzame werkgever met aandacht voor gezonde medewerkers en mobiliteit. Het is bovendien een bewijs dat uw bedrijf klaar is om uitdagingen in de toekomst aan te gaan.

Werkgevers die deelnemen aan Bike to Work krijgen 15% korting op Cycle Friendly Employer Certification.

More info

Contacteer ons

Cycling maps

Fietsroutekaartjes

Wil je je werknemers informeren over de veiligste fietsroutes naar het werk? Wil je hen aanmoedigen om te fietsen langs de meeste geschikte fietsroutes vanuit de 4 windstreken.

Maak gebruik van de expertise van Bike to Work/De Fietsersbond. Met 23.000 leden en 100 afdelingen over heel Vlaanderen en Brussel beschikken we over een schat aan informatie en kennis van de lokale verkeersituatie voor fietsers. De expertise kan jouw werknemers op weg helpen dankzij de handige fietsrouteskaartjes.

Werkgevers die deelnemen aan Bike to Work krijgen 15% korting op fietsroutekaartjes.

ContacEER ons

/sites/default/files/2021-11/VisualNewsitemNieuweVoordelen.jpg

Als je fietsritten registreert op www.biketowork.be of met de Bike to Work app, ontvang je bike coins.