Is er ook een app van Bike to Work?

Binnenkort lanceert Bike to Work een app voor Android en Iphone  voor de werknemers met een account. De app biedt een heel aantal functionaliteiten van de website en maakt het mogelijk om een fietsvriendelijke route naar het werk te plannen.

Waarom moet mijn werkgever deel nemen aan Bike to Work?

Bike to Work is een online motivatieprogramma dat het fietsgebruik in woon-werkverkeer effectief verhoogt, in combinatie met andere duurzame vervoerswijzen. Door deel te nemen bevestigt een werkgever de keuze voor een duurzamer, actiever en vlotter woon-werkverkeer. 

Medewerkers van een deelnemende werkgever verdienen bike coins en kunnen twee keer per jaar deelnemen aan de Veloterij, een online loterij met mooie prijzen. Ze maken ook kans op mooie prijzen tijdens de Spring Challenge, de grootste fietswedstrijd voor bedrijven in België. Tijdens Bike for Life kan het hele bedrijf een maand lang fietsen voor een goed doel naar keuze.

Meer weten? Neem deel aan Bike to Work.

/sites/default/files/2020-09/FIE-8834-Bike%20for%20life-FB-cover_event-EN.jpg

Heb je last van de 'thuiswerk-blues'? Neem deel aan Bike for Life van 2 tot 30 november en ontspan je geest en lichaam. Bovendien fiets je voor het goede doel:  veiliger verkeer.  Of kan jij nog steeds naar het werk fietsen?