Spring Challenge en Bike for Life

Collega’s die elkaar motiveren om naar het werk te fietsen. Dat is de drijfveer die meer werknemers op de fiets naar het werk zet. Teambuilding en collegialiteit is de rode draad tijdens de Spring Challenge (mei) en Bike for Life (september), de grote evenementen die Bike to Work organiseert voor deelnemende werkgevers en werknemers.

De Spring Challenge is met 2300 deelnemers en 660 teams uit 120 bedrijven de grootste fietswedstrijd voor bedrijven in België.

Bike for Life fietst voor het goede doel tijdens de maand oktober. In 2022 fietst Bike for Life om een veilige en kwaliteitsvolle fiets beschikbaar te stellen voor iedereen, ook voor mensen en gezinnen die de eindjes moeilijk aan elkaar kunnen knopen. Een werkgever kan zijn bedrijf aanmelden en de ritten van zijn werknemers sponsoren met een zelfgekozen bedrag.

Bike for Life 2023

Start vanaf
tot

Fiets met jullie ❤️ naar het werk.

Lees meer
/sites/default/files/2023-06/BeeldPopUpBikeforLife2023.jpg

Spring mee op de fiets tijdens Bike for Life, de fietscampagne van de Fietsersbond vzw tegen vervoersarmoede van 1 t.e.m. 31 oktober 2023. Samen gaan we voor 100.000 solidaire fietsritten tegen vervoersarmoede. Weerman Bram Verbruggen fietst als Bike for Life-ambassadeur op kop.