Spring Challenge en Bike for Life

Collega’s die elkaar motiveren om naar het werk te fietsen. Dat is de drijfveer die meer werknemers op de fiets naar het werk zet. Teambuilding en collegialiteit is de rode draad tijdens de Spring Challenge (mei) en Bike for Life (september), de grote evenementen die Bike to Work organiseert voor deelnemende werkgevers en werknemers.

De Spring Challenge is met 2300 deelnemers en 660 teams uit 120 bedrijven de grootste fietswedstrijd voor bedrijven in België.

Bike for Life fietst voor het goede doel tijdens de maand oktober. In 2022 fietst Bike for Life om een veilige en kwaliteitsvolle fiets beschikbaar te stellen voor iedereen, ook voor mensen en gezinnen die de eindjes moeilijk aan elkaar kunnen knopen. Een werkgever kan zijn bedrijf aanmelden en de ritten van zijn werknemers sponsoren met een zelfgekozen bedrag.

Bike for Life: Een fiets voor iedereen!

Start vanaf
tot

FIETS MET JE HART VOOR BIKE FOR LIFE

Tijdens Bike for Life kun je met je bedrijf, school, gemeente, stad of organisatie meefietsen ten voordele van ‘Een fiets voor

Lees meer

Spring Challenge 2022

Start vanaf
tot

Zet je (thuiswerkende) collega's op de trappers! De Spring Challenge daagt online bedrijventeams uit om zo vaak mogelijk te fietsen van 2 t.e.m. 31 mei.

Lees meer
/sites/default/files/2022-11/BeeldNieuwsberichtResultatenBikeforLife2.jpg

Bike for Life, de jaarlijkse solidaire fietscampagne van de Fietsersbond vzw, heeft een recordeditie achter de rug! Tijdens de derde editie fietsten 4.410 fietsers van 51 werkgevers mee van 3 t.e.m. 31 oktober, aangemoedigd door ambassadeur en weerman Bram Verbruggen.