Bike to Work

Bike to Work verwent fietscollega’s van AZ Sint-Blasius

Collega’s Els, Veerle, Lieve, Evelien en Tom van fietsteam ‘Deloose hartjes’ van AZ Sint-Blasius Dendermonde zijn de winnaars van de Bike to Work Spring Challenge 2020 in het Nieuwelingenklassement. 

Eddy en Wim van Bike to Work trakteerden het vrolijke gezelschap verpleegkundigen op een heus fietsteam-verwenmoment

Na de officiële huldiging en de meet & greet met HR-manager Marianna Dierickx maakte het team een tocht door het Scheldeland op e-bikes met Bosch-aandrijving langs de pittoreske dorpen Sint-Amands en Mariakerke, naar Bornem. In Taverne d’Oude Poort werd er getoast op de overwinning met bubbels en hapjes

Als klap op de vuurpijl mocht elk teamlid een waardebon van niet minder dan €250 spenderen in de plaatselijke fietshandel. Wedden dat zij al hun collega’s zullen prikkelen om in 2021 ook mee te fietsen met de Spring Challenge?

De Spring Challenge 2020 in cijfers: het corona-virus hield een indrukwekkend peloton van 740 Bike to Work'ers in 194 teams uit 53 ondernemingen niet tegen om 107.586,58 km te fietsen naar het werk gedurende 2 weken (van 2 t.e.m. 19 juni). Ze spaarden hiermee 19 ton CO² uit. Niet minder 85 prijzen werden gewonnen.

/sites/default/files/2023-11/VisualVoorNieuwsberichtBiketoWorkSite.jpg

67 werkgevers en 4.451 werknemers fietsten tijdens Bike for Life van 1 tot en met 31 oktober 2023 58.564 ritten bij elkaar voor het goede doel: Een Fiets voor Iedereen. Bike for Life was mogelijk dankzij Bosch eBike Systems, de bekende producent van aandrijvingen voor e-bikes.