Bike for Life

Bosch eBike Systems geeft Bike for Life de wind in de rug

Bike for Life fietst in 2021 voor Kom op tegen Kanker. Dit jaar fietsen 2.865 werknemers van 33 werkgevers voor het goede doel van 1 tot en met 24 september. Samen vormen ze het grootste peloton van Vlaanderen. Werkgevers, organisaties, gemeenten en scholen kunnen nog steeds inschrijven via deze link.

Bosch eBike Systems steunt de Fietsersbond bij de organisatie van deze prikkelende benefiets-campagne die wil uitgroeien tot een jaarlijks rendez-vous voor iedereen op de fiets: "Als trotse hoofdsponsor van Bike for Life zijn we bij Bosch eBike Systems heel blij om te zien dat de coronacrisis steeds meer mensen naar de fiets heeft doen grijpen en dat die liefde voor hun, al dan niet elektrische, tweewieler een blijvertje is. Samen kunnen we laten zien dat fietsen niet alleen een van de gezondste, maar ook leukste manieren is om naar je werk te gaan.”
Vineeta Diels, Marketing manager Bosch eBike Systems Benelux

De starteditie van Bike for Life in 2020 bracht €6.000 op voor Ouders van Verongelukte Kinderen vzw (OVK vzw). Bosch eBike Systems verdubbelde het bij elkaar gefietste bedrag tot €12.000. Met dit budget kon OVK zijn ‘Non-Bob campagne’, die sensibiliseert rond alcolhovrij rijden, breed communiceren. De campagne won maar liefst 6 ‘Gouden hoedjes’, de Belgische oscars voor communicatiewerk.

Over Bosch eBike Systems
Bosch eBike Systems maakt aandrijvingen, versnellingsbakken, accu’s en fietscomputers voor meer dan zeventig Europese eBike-producenten. De perfecte coördinatie van onderdelen is de sleutel tot de prestaties van Bosch op het gebied van zowel comfort als efficiëntie. Van concept en techniek tot fabricage, marketing en after-sales-service bepaalt Bosch eBike Systems continu nieuwe normen voor de eBike-branche. Dankzij de ervaring van de Bosch Group kunnen e-bike-gebruikers genieten van toptechnologie voor het leven.
www.bosch-ebike.com

/sites/default/files/2023-11/VisualVoorNieuwsberichtBiketoWorkSite.jpg

67 werkgevers en 4.015 werknemers fietsten tijdens Bike for Life van 1 tot en met 31 oktober 58.564 ritten bij elkaar voor het goede doel: Een Fiets voor Iedereen. Bike for Life was mogelijk dankzij Bosch eBike Systems, de bekende producent van aandrijvingen voor e-bikes.