Spring Challenge

De coronaproof Spring Challenge zet (thuiswerkende) collega's op de fiets!

Ga voor een gezonde en coronaproof teambuilding: de Spring Challenge zet (thuiswerkende) werknemers op de trappers!

Zet je personeel in het zadel tijdens een coronaproof fietschallenge! Roep jullie (thuiswerkende) werknemers op om deel te nemen aan de Spring Challenge van 3 t.e.m. 31 mei. Alle fietsritten tellen mee.

Tijdens de Spring Challenge fiets je op zo veel mogelijk wedstrijddagen. Tijdens deze editie tellen alle fietsritten mee: fietsritten naar het werk, op de dagen dat je thuis werkt, in je vrije tijd,  naar de winkel, …

De deelnemers vormen online teams met max. 5 collega’s. De teamleider schrijft het team in, bepaalt de teamambitie (100%, 75%, 50% of 25% van de wedstrijddagen fietsen) en beantwoordt de schiftingsvraag (Hoeveel km zullen alle deelnemers aan de Spring Challenge samen fietsen?). Elk teamlid fietst tijdens de wedstrijd op zo veel mogelijk dagen en registreert zijn/haar fietsritten op www.biketowork.be.

Bike to Work

De winnaars in de categorieën 100%, 75%, 50% en 25% winnen aantrekkelijke prijzen in het algemeen of in het nieuwelingenklassement. Ludieke creatieve challenges op de Bike to Work social media verhogen de teamspirit. De winnaars ontvangen leuke prijzen voor het hele team.

De Spring Challenge is epowered by Bosch eBike Systems, geniet de steun van Lidl, Slim naar Antwerpen en New Mobility Network.

Om deel te nemen aan de Spring Challenge, dient je werkgever aansloten te zijn bij het Bike to Work-programma.
Meer info: info@biketowork.be

/sites/default/files/2023-11/VisualVoorNieuwsberichtBiketoWorkSite.jpg

67 werkgevers en 4.451 werknemers fietsten tijdens Bike for Life van 1 tot en met 31 oktober 2023 58.564 ritten bij elkaar voor het goede doel: Een Fiets voor Iedereen. Bike for Life was mogelijk dankzij Bosch eBike Systems, de bekende producent van aandrijvingen voor e-bikes.