Bike for Life

Fiets met je hart tijdens Bike for Life

Heb je last van de 'thuiswerk-blues'? Neem deel aan Bike for Life van 2 tot 30 november en ontspan je geest en lichaam. Bovendien fiets je voor het goede doel:  veiliger verkeer.  Of kan jij nog steeds naar het werk fietsen? Neem dan zeker deel! Schrijf je in via deze link en sponsor je fietsritten (in de buurt, ter ontspanning, naar de winkel of familie, ...) in november. De opbrengsten van Bike for Life gaan naar Ouders van Verongelukte Kinderen - SAVE vzw.

Ouders van Verongelukte Kinderen - SAVE vzw is een non-profit organisatie die steden en gemeenten actief aanspoort om te investeren in verkeersveiligheid, in het bijzonder op plaatsen waar kinderen en jongeren deelnemen aan het verkeer. OVK-SAVE sluit SAVE-charters af met gemeenten om dit engagement hard te maken en is gekend van de SAVE-borden die plaatsen aanduiden waar een jongere omkwam in het verkeer.

OVK Save vzwIedereen kan meefietsen!
Kies een bedrag dat je per fietsrit in november wil schenken aan Ouders van Verongelukte Kinderen - SAVE vzw. Vraag collega's, vrienden en familie om je deelname te steunen!

Fiets mee met je werkgever
Als je werkgever deelneemt aan het Bike to Work-programma en zich inschrijft voor de Bike for Life-campagne kan je meefietsen met je werkgever. Bij de inschrijving engageert je werkgever zich om een (zelfgekozen) bedrag te doneren voor elke fietsrit naar het werk die jij of een collega registreert tijdens Bike for Life. Een bedrijf kan een eigen goed doel kiezen. Ook jij doet per rit een bijdrage voor het goede doel en kan hiervoor steun vragen aan collega’s, familie of vrienden. 

Bike for Life

 

Bike for Life geniet de steun van:

Bike for Life
/sites/default/files/2020-09/FIE-8834-Bike%20for%20life-FB-cover_event-EN.jpg

Heb je last van de 'thuiswerk-blues'? Neem deel aan Bike for Life van 2 tot 30 november en ontspan je geest en lichaam. Bovendien fiets je voor het goede doel:  veiliger verkeer.  Of kan jij nog steeds naar het werk fietsen?