Nieuwe Bike to Work voordelen

Als je fietsritten registreert op www.biketowork.be of met de Bike to Work app, ontvang je bike coins. Met deze coins kan je kortingsvouchers verzilveren (*enkel als je werkgever meedoet met Bike to Work), nu ook bij deze nieuwe partners: €500 op een Klever speedpedelec, 10% op Calllant fietsverzekeringen, €80 bij Brubike fietstochten met gids, €5 bij Nutcase fietshelmen, 5% bij VOS Travel en mooie kortingen bij Boeren & Buren.

Log in op je account om deze nieuwe en alle andere voordelen te bekijken.

€500 korting op een Klever speedpedelec

Klever

Klever speedpedelecs zijn bekend om hun vooruitstrevende technische ontwikkelingen. Ze zijn krachtig en betrouwbaar. Geniet van €500 korting op de aankoop van een X Speed Pinion, X Speed, X Speed Pure, X Speed Original, B Speed, B Speed Plus of een B Speed Plus Original. Beschikbaar voor 400 bike coins. Log in op je account om dit voordeel te bekijken.
www.klever-mobility.com

10% korting op Je Calllant fietsomnium

Callant

Met een fietsverzekering van Callant zijn je fiets én accessoires verzekerd tegen diefstal en materiële schade, inclusief 24/7 fietsbijstand in de Benelux én vanaf het thuisadres. Bereken je premie via deze link en geniet van 10% cashback. Beschikbaar voor 20 bike coins. Log in op je account om dit voordeel te bekijken.
www.callant.be

€80 korting op je Brubike gids

Brubike

Verken Brussel, de groene rand of het Zoniënwoud met familie, vrienden of collega’s. Een professionele gids van Brubike leidt jullie een halve dag langs de mooiste fietsroutes. Download de voucher van €80 op de prijs van €180 voor de gids. Beschikbaar voor 50 bike coins. Log in op je account om dit voordeel te bekijken.
www.brubike.be

€5 korting op je Nutcase fietshelm

Nutcase

Nutcase helmen zijn razend populair door hun leuke kleuren en het uitgebreide gamma. Je vindt beslist de helm die bij jou past! Er is ook een ruim aanbod ski- en watersporthelmen. Beschikbaar voor 10 bike coins. Log in op je account om dit voordeel te bekijken.
www.mynutty.be

5% korting op je vakantie met Vos Travel

Vos Travel

VOS Travel is gespecialiseerd in de organisatie van 200 fietsvakanties - zowel als standplaatsverblijf als trektochten - in 20 Europese landen. Deze voucher biedt 5% korting voor 1 persoon voor een fiets- of wandelvakantie. Beschikbaar voor 200 bike coins. Log in op je account om dit voordeel te bekijken.
www.vostravel.be

€3, €5 of €7 korting bij Boeren & Buren

Boeren & Buren

Boeren & Buren is een netwerk van korte keten. Via boerenenburen.be bestel je rechtstreeks bij boeren in jouw buurt. Eenmaal per week haal je je bestelling af op de Buurderij, een vaste locatie in de buurt waar je je verse producten ophaalt. Geniet van een korting van €3, €5 of €7 op je bestelling. Log in op je account om dit voordeel te bekijken.

- 30% korting op je koffie proefpakket

Ray & Jules Coffe

Ontdek Ray & Jules Koffie met het Fietsersbond proefpakket.  Met 30% korting. Enkel beschikbaar via www.ray-jules.com/fietsersbond.

  • Vijf heerlijke duurzame koffies uit Afrika, Centraal en Zuid-Amerika (5x 250g)
  • Nu voor slechts €23,95 ipv €34,25
  • Gratis levering aan huis
  • Traag geroosterd op zonne-energie. Bonen of gemalen naar keuze.

Beschikbaar voor 10 bike coins. Log in op je account om dit voordeel te bekijken.

/sites/default/files/2023-11/VisualVoorNieuwsberichtBiketoWorkSite.jpg

67 werkgevers en 4.451 werknemers fietsten tijdens Bike for Life van 1 tot en met 31 oktober 2023 58.564 ritten bij elkaar voor het goede doel: Een Fiets voor Iedereen. Bike for Life was mogelijk dankzij Bosch eBike Systems, de bekende producent van aandrijvingen voor e-bikes.