P&V Fiets

P&V Verzekeringen helpt iedereen op de fiets

Zoveel mogelijk mensen de kans geven om een gelukkig leven te leiden. Daar wil P&V met zijn verzekeringen toe bijdragen, met zijn steun aan Bike for Life en de Fietsersbond.

Om volwaardig deel te kunnen nemen aan de samenleving is voldoende mobiel zijn belangrijk. De Fietsersbond en Bike For Life dragen hier in grote mate toe bij met de steun aan lokale initiatieven die een fiets voor iedereen mogelijk maken. Dat is een waardevolle ambitie die P&V Verzekeringen een warm hart toedraagt.

P&V is dan ook trotse sponsor van Bike For Life.  P&V roept al zijn medewerkers op om mee te fietsen met Bike for Life om samen de ambitie van 100.000 fietsritten tegen vervoersarmoede te halen.

De verzekeraar hecht uiteraard veel belang aan preventie en veiligheid in het verkeer. Daarom steunt P&V de Fietsersbond ook op permanente basis. Voor elke klant van een fietsverzekering die een jaar lang schadevrij rijdt, doneert P&V een bedrag aan de Fietsersbond.

Meer info over de P&V Fietsverzekering.

/sites/default/files/2023-11/VisualVoorNieuwsberichtBiketoWorkSite.jpg

67 werkgevers en 4.451 werknemers fietsten tijdens Bike for Life van 1 tot en met 31 oktober 2023 58.564 ritten bij elkaar voor het goede doel: Een Fiets voor Iedereen. Bike for Life was mogelijk dankzij Bosch eBike Systems, de bekende producent van aandrijvingen voor e-bikes.