Lezyne

Spring Challenge 2021: met Lezyne fietsaccessoires veilig en comfortabel op weg!

De fietsaccessoires van Lezyne maken je fietsrit veiliger en aangenamer. Lezyne is één van de prijzenpartners van onze Spring Challenge 2021 die loopt van 3 t.e.m. 31 mei. Deelnemers aan de challenge maken kans op een prachtig prijzenpakket met Lezyne fietsartikelen ter waarde van €100.

Lezyne combineert liefde voor fietsen met een passie voor design. Dit resulteert in een hedendaagse vormgeving, intelligente techniek en een functionele uitvoering.

Het grote assortiment fietsaccessoires van Lezyne is geliefd bij ervaren fietsers omwille van zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Naast fietspompen in diverse uitvoeringen biedt Lezyne een groot aanbod verlichting voor de fiets. Dankzij de Lezyne fietsverlichting heb je een uitstekend zicht op de weg en ben je goed zichtbaar voor anderen.

www.lezynestore.be

/sites/default/files/2021-05/BtWOPPOPhotoCompNieuwsberichtFoto.jpg

Dit voorjaar kriebelt het! De Bike to Work OPPO Photo Competition moedigt iedereen aan om zijn/haar fietsplezier in beeld te brengen en te delen. Deelnemers maken kans op één van de drie OPPO Find X3 smartphones. Spring op je fiets, want de zon lonkt en de mooiste plaatjes  wachten op jou.