Lezyne

Spring Challenge 2021: met Lezyne fietsaccessoires veilig en comfortabel op weg!

De fietsaccessoires van Lezyne maken je fietsrit veiliger en aangenamer. Lezyne is één van de prijzenpartners van onze Spring Challenge 2021 die loopt van 3 t.e.m. 31 mei. Deelnemers aan de challenge maken kans op een prachtig prijzenpakket met Lezyne fietsartikelen ter waarde van €100.

Lezyne combineert liefde voor fietsen met een passie voor design. Dit resulteert in een hedendaagse vormgeving, intelligente techniek en een functionele uitvoering.

Het grote assortiment fietsaccessoires van Lezyne is geliefd bij ervaren fietsers omwille van zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Naast fietspompen in diverse uitvoeringen biedt Lezyne een groot aanbod verlichting voor de fiets. Dankzij de Lezyne fietsverlichting heb je een uitstekend zicht op de weg en ben je goed zichtbaar voor anderen.

www.lezynestore.be

/sites/default/files/2023-11/VisualVoorNieuwsberichtBiketoWorkSite.jpg

67 werkgevers en 4.451 werknemers fietsten tijdens Bike for Life van 1 tot en met 31 oktober 2023 58.564 ritten bij elkaar voor het goede doel: Een Fiets voor Iedereen. Bike for Life was mogelijk dankzij Bosch eBike Systems, de bekende producent van aandrijvingen voor e-bikes.