Zet jullie eigen fietschallenge op met Bike to Work

Ben je Bike to Work coördinator in jouw bedrijf of organisatie? Dan kan je via het Bike to Work-platform jullie eigen fietschallenge opzetten voor je collega’s.

Lees hier hoe je te werk gaat:

  • De periode kies je zelf.
  • Collega’s vormen teams van maximum 5 personen.
  • De teamleider kiest de fietsambitie: 25%, 50%, 75% of 100% fietsen op alle dagen gedurende de wedstrijdperiode.
  • De teamleider beantwoordt de schiftingsvraag (voor het geval teams gelijk eindigen).
  • Het teampercentage is het gemiddelde van alle individuele percentages. De percentages worden berekend door het aantal fietsdagen te delen door het aantal reeds verstreken wedstrijddagen.
  • Alle teams nemen delen in het algemeen klassement. Als een teamlid in de maand voorafgaand aan de challenge zijn/haar account gemaakt heeft, neemt het team ook deel in het nieuwelingen klassement.
  • Voorzie een prijs naar keuze voor de winnende teams. Dat hoeft niet altijd geld te kosten. Wees creatief: fietskledij, fietsonderhoud of fietsbenodigdheden, een ontbijt of een wisselbeker, de eer om met je team een artikel te krijgen in het personeelsblad, een huldiging tijdens de personeelsdag, de beste plaatsen in de fietsenstalling, … zijn leuke prijzen.

Meer info: lees de handleiding Bike to Work-account op je coördinatorprofiel (klik op het 8ste icoon in de linkerbalk).

/sites/default/files/2023-11/VisualVoorNieuwsberichtBiketoWorkSite.jpg

67 werkgevers en 4.451 werknemers fietsten tijdens Bike for Life van 1 tot en met 31 oktober 2023 58.564 ritten bij elkaar voor het goede doel: Een Fiets voor Iedereen. Bike for Life was mogelijk dankzij Bosch eBike Systems, de bekende producent van aandrijvingen voor e-bikes.