Spring Challenge en Bike for Life

Collega’s die elkaar motiveren om naar het werk te fietsen. Dat is de drijfveer die meer werknemers op de fiets naar het werk zet. Teambuilding en collegialiteit is de rode draad tijdens de Spring Challenge (mei) en Bike for Life (september), de grote evenementen die Bike to Work organiseert voor deelnemende werkgevers en werknemers.

De Spring Challenge is met 2300 deelnemers en 660 teams uit 120 bedrijven de grootste fietswedstrijden voor bedrijven in België.

Bike for Life is fietsen voor het goede doel. Bike for Life 2021 is gelinkt aan het Wereldkampioenschap Wielrennen dat in september in Vlaanderen plaatsvindt. Een werkgever kan zijn bedrijf inschrijven, zijn goed doel kiezen en zich engageren om de fietsritten van zijn werknemers te sponsoren met een zelfgekozen bedrag.

Spring Challenge 2021

Start vanaf
tot

Ga voor een gezonde en coronaproof teambuilding: zet jezelf en je (thuiswerkende) collega's op de trappers! De Spring Challenge daagt online bedr

Lees meer
/sites/default/files/2021-05/BtWOPPOPhotoCompNieuwsberichtFoto.jpg

Dit voorjaar kriebelt het! De Bike to Work OPPO Photo Competition moedigt iedereen aan om zijn/haar fietsplezier in beeld te brengen en te delen. Deelnemers maken kans op één van de drie OPPO Find X3 smartphones. Spring op je fiets, want de zon lonkt en de mooiste plaatjes  wachten op jou.