Bike to Work

Fiets mee met de Spring Challenge en Bike for Life!

In 2022 organiseert Bike to Work twee frisse fietscampagnes: de Spring Challenge van 2 t.e.m. 31 mei en Bike for Life van 1 t.e.m. 31 oktober! Maak van dit jaar een echt fietsjaar samen met je collega's!

Spring Challenge: fiets met je collega’s

Bike to Work

Tijdens de Spring Challenge fiets je met collega’s in een team om jullie fietsambitie te behalen: 100%, 75%, 50% of 25% van alle dagen fietsen vanaf 2 t/m 31 mei. Alle fietsritten tellen mee: naar het werk, tijdens thuiswerk, naar de winkel, in je vrije tijd, … alle redenen zijn goed om te bewegen en te fietsen. Maak kans op een prachtige prijs in de teamrankschikking of de fotowedstrijd. Deelnemen, teamspirit en samen fietsen voor een gezonde mobiliteit zijn de belangrijkste ingrediënten. Inschrijven kan vanaf nu.

Bike for Life: fiets voor het goede doel

Bike to Work

Van 1 t.e.m. 31 oktober daagt Bike for Life werknemers en werkgevers uit om zo vaak mogelijk te fietsen voor het goede doel. Deze fietscampagne met een groot hart is in 2022 toe aan zijn derde editie. Alle fietsritten naar het werk tellen mee en kunnen gesponsord worden door de werkgever.

Bike for Life roept werknemers op om mee te fietsen ten voordele van initiatieven die fietsen ten goede komen. 

De eerste editie van Bike for Life in november 2020 bracht €12.000 op voor de vzw Ouders van Verongelukte Kinderen. De tweede editie in september 2021 bracht €23.885 op voor Kom op tegen Kanker. 3.086 werknemers van 33 bedrijven en organisaties fietsten samen 260.000 km bij elkaar.

Info over deelname, contacteer eddy.vaes@biketowork.be.

De Spring Challenge en Bike for Life krijgen de wind in de rug van Bosch eBike Systems.

/sites/default/files/2023-11/VisualVoorNieuwsberichtBiketoWorkSite.jpg

67 werkgevers en 4.451 werknemers fietsten tijdens Bike for Life van 1 tot en met 31 oktober 2023 58.564 ritten bij elkaar voor het goede doel: Een Fiets voor Iedereen. Bike for Life was mogelijk dankzij Bosch eBike Systems, de bekende producent van aandrijvingen voor e-bikes.