AGU

Wout van Aert achterna met AGU fietskledij in de Spring Challenge

AGU, het officiële kledingmerk van onze nationale wielertrots Wout van Aert, is één van de prijzenpartners van de Spring Challenge 2021 die loopt van 3 tot 31 mei. 

Win fietskledij voor woon-werk t.w.v. €250
Teams die deelnemen aan de Spring Challenge maken kans op een ensemble hoogwaardige regenkledij ter waarde van €250. Met de AGU regenjas en regenbroek zal geen enkele regenbui je nog beletten om te fietsen. Elk lid van het winnende team in de 50% categorie van de Spring Challenge ontvangt deze prijs, zowel in het Algemeen klassement als in het Nieuwelingen klassement.

Deelnemen aan de Spring Challenge kan als je werkgever aangesloten is bij Bike to Work. Raadpleeg de info op de events pagina.

40 jaar expertise
40 jaar samenwerking met de wielersport op het hoogste niveau leverde een schat aan ervaring op. Sinds 2019 bundelt AGU zijn krachten met World Tour Team Jumbo-Visma, het team van Wout van Aert. De kennis en technologie die de technici en ontwerpers van AGU hebben opgebouwd, komen volledig tot hun recht in elk item van AGU fietskledij.

www.agu.com

/sites/default/files/2021-05/BtWOPPOPhotoCompNieuwsberichtFoto.jpg

Dit voorjaar kriebelt het! De Bike to Work OPPO Photo Competition moedigt iedereen aan om zijn/haar fietsplezier in beeld te brengen en te delen. Deelnemers maken kans op één van de drie OPPO Find X3 smartphones. Spring op je fiets, want de zon lonkt en de mooiste plaatjes  wachten op jou.